• Erre Due Summer 2015 Collection {GR}


Οι καλοκαιρινές συλλογές μακιγιάζ πάντα με ενθουάζουν! Δίνουν αυτή την αίσθηση ξεγνοιασιάς και με κάνουν να ονειρεύομαι παραλίες, απέραντες αμμουδιές και δροσερά καταγάλανα νερά...

Τώρα που μπήκες κι εσύ στο κλίμα πάμε να δούμε τις δροσερές προτάσεις μακιγιάζ της Erre Due και να σβήσουμε άλλη μια μέρα στο ημερολόγιο μέχρι τις πρώτες βουτιές!

Καλοκαιρινό μακιγιάζ χωρίς bronzer δε γίνεται! Το συγκεκριμένο, My Blush 203, είναι 2 σε 1, ρουζ και bronzer μαζί, το λες και ιδανικό για ταξίδια και χρησιμοποιείς τις αποχρώσεις είτε χωριστά είτε μαζί για το πιο ανεπιτήδευτο λουκ. Αν πάλι ψάχνεις τη λάμψη το wet & dry sparkler for cheeks 415 θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του μακιγιάζ σου και θα αφήσει στο συρτάρι τα highlighters. Για ένα γρήγορο και αδιάβροχο μακιγιάζ ολοκλήρωσε με μια μπρονζέ γραμμή με color artist eye shadow 106 στα βλέφαρα και μουτζούρωσέ την με τα δάχτυλα, το μπρονζέ smokey επιβάλλεται!

Για το κάτι παραπάνω στο βλέμμα δώσε φως στην εσωτερική γωνία με το μολύβι luxury waterproof pencil eye 35 ενώ για ένα touch χρώματος υπογράμμισε το κάτω βλέφαρο με το μαλακό μολύβι silky pencil eye 105 στο χρώμα του ωκεανού.

Στα χείλη έχεις πολλές επιλογές. Το πορτοκαλί κυκλοφορεί πολύ τα τελευταία καλοκαίρια και δικαίως αφού είναι φωτεινό και ταιριάζει πολύ με μαυρισμένη επιδερμίδα. Προσωπικά αγαπώ το soft crayon lip & cheek 209 αλλά αν σου φαίνεται υπερβολικό, το ζουμερό φούξια creamy lipstick 577 είναι κλασική αξία! Αν πάλι σου αρέσει να πειραματίζεσαι με το μακιγιάζ σου δοκίμασε το φούξια-μοβ velvet mousse lip color 144 με νέα σύνθεση και βελούδινο αποτέλεσμα για χείλη που δε θα περάσουν απαραίτητα.

Από το καλοκαιρινό σου λουκ δεν πρέπει να λείπουν το πολύχρωμο mani και pedi! Ένα pastel mint βερνίκι στα χέρια όπως το beat 666 που θυμίζει παγωτό ενώ στα πόδια μου αρέσει το βαθύ πορτοκαλί όπως το life vest 260 γιατί διαφέρει από το κλασικό κόκκινο αλλά ταιριάζει με τα περισσότερα outfits (τι εννοείς δε σετάρεις νύχι με outfit? Just kidding!)

Μου αρέσει εξίσου σε κοντό τετράγωνο αλλά και σε πιο μακρύ οβάλ νύχι. Αλήθεια, εσύ τι σχήμα διαλέγεις συνήθως για τα νύχια σου;


Το μακιγιάζ σου είναι έτοιμο, φόρεσε το αγαπημένο σου σορτσάκι, t-shirt, ένα panama hat για προστασία και στυλ και το χαμόγελό σου και... καλό καλοκαίρι!




*pr samples






4 comments:

  1. Βλέπω τη πρώτη φώτο νυχιών, και λέω "τι ωραίο χρώμα" (ναι, μ'άρεσε χρώμα που δεν ήταν κόκκινο, ζούμε ιστορικές στιγμές). Βλέπω τη δεύτερη, και λέω ΝΤΑΞΕΙ!!! Ρε συ, σου πάνε πάρα πολύ τα οβάλ!!! Υπέροχο αποτέλεσμα και ακόμα πιο τέλεια φώτο! Ανέβασέ την και insta οπωσδήποτε!

    ReplyDelete
  2. @Marianna Chalkiadaki: αλήθεια; Πολύ χαίρομαι που σου αρέσουν!! Στην αρχή μου φαινόταν πολύ περίεργα πάνω μου αλλά έχω αρχίσει να τα συνηθίζω. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι δε μου σπάνε τόσο εύκολα όσο τα τετράγωνα και όντως δείχνουν πιο μακριά και λεπτά τα δάχτυλα!

    ReplyDelete
  3. Είσαι ευχαριστημένη με τη σκιά; Σκοπεύω να πάρω μία αύριο, αλλά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει σκιά σε μολύβι και δεν ξέρω αν είναι βολική και αν στρώνει καλά η συγκεκριμένη.

    ReplyDelete
  4. @Eleni: στρώνει ωραία αλλά πρέπει να τη δουλέψεις γρήγορα γιατί μόλις στεγνώσει δεν πάει πουθενά, δοκίμασέ την στο χέρι και θα καταλάβεις τι εννοώ! Και σαν χρώμα μου άρεσε πολύ, ανυπομονώ να μαυρίσω για να φαίνεται ακόμα καλύτερο ;)

    ReplyDelete

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...