• Οι νέες συλλογές Pandora - AW 2017 #DOSeeTheWonderful

Αυτό το Φθινόπωρο, η PANDORA μέσα από την καμπάνια DO See The Wonderful μας εμπνέει να γιορτάσουμε κάθε όμορφη στιγμή της καθημερινότητας.


Ασημί, χρυσές και ροζ μεταλλικές αποχρώσεις, πρωταγωνιστούν στα σχέδια της νέας συλλογής και δημιουργούν απροσδόκητους συνδυασμούς για κάθε στυλ και περίσταση.


Κοσμήματα από μασίφ ασήμι, χρυσό 14Κ και το μείγμα μετάλλων PANDORA Rose διακοσμούνται με cut-out καρδιές στη νέα σειρά Hearts of PANDORA, προσφέροντας διαχρονική κομψότητα στα looks της σεζόν.


Τα γεωμετρικά σχήματα κυριαρχούν στη σειρά Geometric Glow και συνδυάζονται ιδανικά με ένα απλό, καθημερινό ντύσιμο αλλά και μια glamorous, βραδινή εμφάνιση.


Λαμπερές πέτρες κυβικής ζιρκόνιας τοποθετούνται με το χέρι σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ, αιχμαλωτίζοντας το φως σε κάθε κίνηση. Δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά τα εντυπωσιακά σύμβολα σε ιριδίζουσες ροζ, χρυσές και ασημένιες αποχρώσεις για να εμπλουτίσεις τα αγαπημένα σου βραχιόλια PANDORA.


Για την περίοδο των Χριστουγέννων, η PANDORA προτείνει εντυπωσιακά σχέδια κοσμημάτων εμπνευσμένα από τη μαγική ομορφιά του χειμώνα και του νυχτερινού ουρανού! Μπλε αποχρώσεις, λαμπερά κρύσταλλα, χιονονιφάδες και πεφταστέρια θα προσθέσουν μια μαγική λάμψη σε κάθε σου γιορτινή εμφάνιση.


Ανάδειξε τη μοναδικότητα και το προσωπικό σου στυλ, συνδυάζοντας τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στα www.pandora.net και www.pandorashop.gr
Κάνε like στη σελίδα www.facebook.com/PandoraGreece για να μαθαίνεις όλα τα νέα της PANDORA








No comments:

Post a Comment

Thank you for visiting and commenting!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...